EGDOM FACILITY BV FACILITAIRE DIENSTVERLENING

Ondernemen is risico’s nemen. Van Egdom Security B.V. te Eindhoven helpt u met raad en daad om risico’s tot een minimum te beperken. U zoekt een vertrouwde en ervaren partner op het gebied van beveiliging en bewaking? Van Egdom Security B.V. te Eindhoven heeft jarenlange ervaring in beveiliging en bewaking en is u hierbij graag van dienst.

Van Egdom Security B.V. te Eindhoven levert kwaliteit in een duurzame samenwerking voor nagenoeg alle beveiliging en bewaking gerelateerde onderwerpen. Wij werken met gediplomeerd, gecertificeerd en ervaren beveiligingspersoneel. Onze gemotiveerde medewerkers volgen regelmatig aanvullende opleidingen en training.

Van Egdom Security B.V. te Eindhoven is de beveiligingspartner voor al uw beveiliging en bewakinggerelateerde zaken binnen Nederland.

Vanuit ons hoofdkantoor in Eindhoven staan onze medewerkers 24/7 klaar om uw opdrachten geheel in lijn met het gestelde uit te voeren. Vraag, geheel vrijblijvend, een offerte aan elders op deze site.

Naast bewaking en beveiliging regio Eindhoven, evenementenbewaking en evenementenbeveiliging, bouwplaatsbeveiliging maar ook bouwplaatsbewaking, portiersdiensten en winkelbewaking en winkelbeveiliging. Daarnaast levert Van Egdom Security BV te Eindhoven de volgende disciplines; alarmopvolging, objectbewaking, bouwbewaking, alarmopvolging, villaparkbeveiliging, tijdelijke beveiliging, honden bewaking, mobiele surveillance, winkelsurveillance, nightauditors, zorgbewaking, straatcoaches, villaparkbewaking etc.

450
Objecten
23
Jaar ervaring
35
Professionals

EGDOM FACILITY BV

FACILITAIRE DIENSTVERLENING

Van Egdom Facility BV te Eindhoven levert een breed scala aan diensten van goedgeklede en ervaren (hotel)receptionistes tot schoonmaakdiensten.

REFERENTIES

Bekijk hieronder onze referenties, referenties waar we als Egdom Security BV erg trots op zijn.

Blijf 24/7 op de hoogte van het laatste nieuws.

Aanmelden nieuwsbrief